ZA SVAKU ŽENU

Otkačena haljina slavne glumice za čistu je peticu

25.09.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Diane Kruger, glumica porijeklom iz Njemačke, na premijeri filma 'Maryland' u Parizu svima je pokazala da se može mjeriti s lijepim i uvijek dotjeranim Francuskinjama

Tridesetdevetogodišnja glumica po mnogima je već odavno zaslužila titulu jedne od najbolje odjevenih ljepotica. Crvena haljina od tvida s klasičnim kariranim uzorkom na crvenom je tepihu bila pravo osvježenje, osobito zato što joj je donji, asimetrični dio dao dozu elegantne otkačenosti.

Kroj haljine naglasio je struk, ali i otkrio njezine zgodne noge. Razigrani volani sa strane i u donjem dijelu, ukrašeni velikim bijelim perlama, bili su dovoljni da glumica zasja na crvenom tepihu, a kao dobra poznavateljica mode nije pretjerivala s detaljima. Uz raspuštenu kosu, profinjen make-up i decentnu ogrlicu, Diane je dopustila da upečatljiva haljina govori sama za sebe

Plavokosa zvijezda koja je godinama u vezi s glumcem Joshuom Jacksonom, zvijezdom 'Dawson's Creeka', sve je očarala jednostavnim outfitom koji se lako može nositi i na manje važnim događanjima, pa čak i na poslovnom sastanku.

Prije nego što je počela glumiti plavokosa ljepotica bavila se modelingom te je snimila kampanje za slavne modne kuće kao što su Giorgio Armani, Yves Saint Laurent i Christian Dior, pa je očito da ljubav prema modi nije zapostavila ni nakon što joj je karijera otišla u drugom smjeru.

Jednom je prilikom za magazin Style rekla kako nije posebno pridavala pažnju svom izgledu dok se nije počela baviti manekenstvom, a da lijepu figuru zapravo duguje dugogodišnjem plesanju baleta u Londonu.