police kampanja

Neymar se odlično snašao u ulozi manekena

17.09.2015 u 01:54

  • +4

Spektakularna Police kampanja sunčanih naočala za 2016

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Internacionalno renomirani modni i lifestyle brand Police predstavlja kampanju sunčanih naočala za 2016. godinu, u kojoj je uloga ambasadora ponovno pripala Neymaru Jr-u. Poznati brazilski napadač i zvijezda FC Barcelone treću je godinu zaredom zaštitno lice branda Police, a u novoj kampanji pozira uz urugvajski supermodel Constanzu Saravio

Iza objektiva još jednom se našao Rankin, jedan od najpoznatijih svjetskih fotografa koji se može pohvaliti bogatom zbirkom impresivnih snimaka međunarodnih zvijezda.

Tema Police Eyewear kampanje za 2016. vrti se oko 'refleksija': maštovito poigravanje zrcalima i fotografov poseban talent rezultirali su iznenađujućim i spektakularnim efektom. Portretiran iz nekoliko različitih kutova, Neymar Jr savršeno dočarava višestruke aspekte branda, inspirirajući snažne modele s kreativnim detaljima za novu kolekciju sunčanih i optičkih naočala. Posebno se izdvaja model SPL152 od metala i acetata kod kojeg su okviri povezani dvostrukim mostom i dekorirani jedinstvenim 2D dizajnom koji podsjeća na tkaninu.

Spontan i energičan, Neymar Jr je idol muškarcima i ženama svih dobi te u potpunosti utjelovljuje duh talijanskog branda. S više od 53 milijuna sljedbenika na Facebooku i preko 30 milijuna fanova na Instagramu, ova zvijezda svjetskog nogometa na vrhuncu je uspjeha, upravo kao i brand Police.