FASHION GURU

Maja Šuput - šabačka modna blogerica ili tetovirana hrenovka?

11.09.2015 u 17:27

Bionic
Reading

Proslava 15. rođendana Nove TV privukla je brojna poznata lica koja su se za tu prigodu potrudila više-manje uspješno skockati, a kilometarski korak dalje u svom stylingu otišla je Maja Šuput pojavivši se u nečem što se ne da lako opisati. Naš dežurni modni kritičar nakon prvotnog šoka zaključio je kako podsjeća na kakvu šabačku modnu blogericu ili pak tetoviranu hrenovku

'U skladu s krizom, tako je I Nova TV proslavila svoj rođendan, šparno.

Budući da su svi uzvanici morali nešto raditi tj. zabavljati, većina je izgledala sivo i neprimjetno, tako da se Maja Šuput jedina istaknula, mada ne znam koliko joj je to bilo pametno.

Ona se odlučila travestirati u šabačku modnu blogericu. Triko Dsquared2 koji je navukla na sebe nije baš najbolje prezentirao našu slatku Maju, a tko zna, možda se odlučila kandidirati za novu reklamu mesne industrije za bezglutenske tetovirane hrenovke.

Naše ili strane zvijezde, nije bitno o kome se radi, misle da i u prirodi izgledaju kao što izgledaju na Instagramu pa se onda malo zaigraju i na kraju to ispadne nešto što zapravo nisu htjeli.

Možda je Maja htjela izazvati ovakvu reakciju, ali poznavajući njezine zanosne slike na društvenim mrežama, nabolje je da ovu dobro obradi ili jednostavno preskoči. Sigurno će biti na sto muka, jer kako je preskočiti kad nosi Dsquared2…'