FASHION GURU:

'Predsjedničin dres kao tunika, premijer izbjegao voljenu vesticu'

07.09.2015 u 12:54

Bionic
Reading

Europsko prvenstvo u košarci čija se jedna skupina igra i u Zagrebu okupilo je domaću političku elitu koja se naoružala navijačkim rekvizitima. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović utakmicu je tako pratila u dresu hrvatske reprezentacije koji se, mišljenja je naš modni kritičar Fashion Guru, pretvorio u tuniku s najgorim mogućim izrezom, a premijer Milanović repku je bodrio ogrnut diskretnim navijačkim šalom

'Kako se u našoj državi još povodimo za onom kruha i igara, tako se (očekivano) i na Europskom košarkaškom prvenstvu u zagrebačkoj Areni okupila političarska klika.

Bio je tu i premijer Milanović koji ovaj put nije došao u voljenoj vestici (srećom još nije toliko zahladilo) već se samo ogrnuo mikro, ali ipak stajliš navijačkim šalom, za razliku od jako vidljivog šala na prvom gospodinu Hrvatske.

Predsjednica je razdragano pljeskala rukama uz već onaj svoj dobro poznati zabetonirani osmijeh. Ne bi škodilo da se bolje odjenula, jer se ne može reći da briljirala u dresu koji se pretvorio u tuniku, i to s najgorim mogućim izrezom. Još je gore bilo kad je preko dresa odjenula bluzu.

Možda ne bi bilo loše da predsjednica malo poradi na šminki jer joj se oči skoro pa ne vide.'