ONE ZNAJU

Slavne ljepotice pomamile se za udobnim hit-trapericama

05.09.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Traperice nikada neće izaći iz mode, a iz sezone u sezonu samo se mijenjaju krojevi. Trenutno su uz trapezice, koje su se vratile zahvaljujući boho trendu, popularne i tzv. 'mom jeans' s visokim strukom

Traperice s viskom strukom imaju zahvalan kroj jer definitivno spadaju među udobnije krpice, a slavne ljepotice i trendseterice rado su ih prihvatile.

Niste li sigurni kako ih nositi i birati, dvije slavne dame mogu vam poslužiti kao inspiracija, jer se mnogima čine pomalo starinske i neprivlačne zbog visokog struka.

Glumica Dakota Johnson, zvijezda filma 'Pedeset nijansi sive', kombinirala je mom jeans uz običnu bijelu majicu. Odabrala je ravne sandale i ruksak – pravi urbani look kao stvoren za obavljanje dnevnih obaveza. Budući da se radi o ravnim nogavicama koje je podvrnula kako bi sandale došle do izražaja, vjerujemo da su joj traperice bile udobne poput trenirke.

I Kendall Jenner oduševila je svojim street stylom, a njezine su traperice s visokim strukom bile uskog kroja iz popularnog lanca ulične mode Topshopa. Uz njih je odabrala crvenu majicu s trendi dolčevita-detaljem, a tu je i njezina omiljena Givenchyjeva torba i crne oksfordice Manola Blahnika.


Mlada Kendall, za razliku od svojih sestara iz klana Kardashian, često je hvaljena zbog modnih odabira, a u tome joj sigurno pomaže sve uspješnija manekenska karijera.

Bojite li se da ćete u trapericama s visokim strukom djelovati previše 'mamasto', probajte staviti kakav zgodan remen, kao što su to učinile Dakota i Kendall.