KOLEKCIJA LIU JO

Ženstvene i trendi krpice za hladnije dane

03.09.2015 u 11:37

Bionic
Reading

Nova jesensko-zimska kolekcija talijanskog modnog brenda Liu-Jo prodorna je i mladenačka, ali i dalje šik i elegantna, vjerna duhu brenda

Bazični odjevni predmeti kombiniraju se sa strukturiranim, rafiniranim ključnim komadima stvarajući ravnotežu između jednostavnosti i sofisticiranosti.

Predimenzionirani, sjajno krojeni kaputi s printevima i jakne od eko krzna su must have komadi jesensko-zimske kolekcije. Hipersenzualne haljine napravljene od meke umjetne kože ili techno satena sa životinjskim printom čine trend koji je u potpunosti fokusiran na ženstvenost i u koji se je lako zaljubiti.

Živo obojene modne kombinacije prikazuju atmosferu inspiriranu originalnim vizualnim preklapanjima. Od lijepih mohernih makro-tartan kaputa, crvenih uskih hlača i modela napravljenih od meke ekokože, sve do haljina s naglašenim, stegnutim strukom inspiriranih estetikom i tkaninama 60-ih godina te mekih žakard pončo ogrtača, ova tema nudi meku siluetu sa svježim i neobičnim kombinacijama.

Šik trend varira od minimalističkih crno-bijelih kombinacija do hrabrih i jakih tonova stvarajući intrigantni glam rock styling koji je nosiv od dnevnih pa sve do večernjih prigoda. Bogate vunene veste od buklea s detaljima od ekokože nadopunjuju se plisiranim suknjama maskirnog uzorka, a jakne od ekokrzna idealno pristaju uz plisirane hlače culottes napravljene od ekokože stvarajući upečatljiv i intrigantan look