SVI IH ŽELE

Lijepa Anita Dujić pokazala kako se nose hit-tenisice

02.09.2015 u 17:20

  • +6

Anita Dujić i Shoebedo predstavljaju Adidas

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje

Bionic
Reading

Anita Dujić, manekenka i modna blogerica koja slovi za jednu od Hrvatica s najviše stila, snimila je streetstyle fotografije u megapopularnim Adidasovim tenisicama koje su zaludjele modni svijet. Must have modeli Stan Smith i Supestar zadnjih mjeseci nezaobilazan su dio outfita brojnih svjetskih modnih zvijezda jer ih s lakoćom uklapaju u svoje stylinge

Sportska obuća više nije rezervirana samo za trenirke i tenisice, već se sjajno kombinira s haljinama, suknjama i elegantnijim hlačama. Sjajno nadopunjuje casual dnevni look, a osim što su udobne, tenisice, posebno one kožne i u bijeloj boji, zadnjih sezona su it obuća. Ove godine među trendsetericama jedan od najpopularnijih modela je Adidasov Stan Smith, a mlađe su generacije poludjele za modelom Superstar.

Na popularnom 'zagrebačkom moru', jezeru Jarun, lijepa Anita Dujić prošetala je najnovije modele tenisica Stan Smith, Superstar i ZX u različitim streetstyle odjevnim kombinacijama, pokazavši da može biti jednako seksi u casual, kao i u sportskim izdanjima.

Svaki par tenisica odiše interesantnim dizajnom, a mogu se kombinirati sa svim odjevnim predmetima i s lakoćom uklopiti u svačiji stil. Svi ovi i brojni drugi Adidasovi modeli, kao i odjevne kombinacije koje je pokazala Anita, mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima ShoeBeDoa.