ŠTO SE NOSI

Jesenski trendovi kojima nećete pogriješiti

02.09.2015 u 14:27

Bionic
Reading

Premda se ljeto još ne da, modni stručnjaci nisu zaboravili na jesen osmislivši nekoliko noviteta koji će zasigurno naći pristalice

Ove jeseni vladat će modni trendovi na koje treba obratiti pozornost ukoliko želite biti cool odjeveni, a evo na što trebate obratiti pozornost.

Slojevita elegancija

Zašto ne biste kombinirali haljinu s hlačama? Ovakvi su stajlinzi savršeno rješenje za promjenjive jesenske dane. Ipak, pripazite: bitno je da prilikom kombiniranja slojeva ne narušite sklad figure i izgledate deblji nego što jeste. Zato, ukoliko odjenete trendi hlače kraćih nogavica, obavezno ih nosite na ravne cipele, a skinny traperice sa štiklama. Pripazite i na dužinu haljine, jer ne smije biti ni preduga ni prekratka – midi dužina je najbolja ili pak ultramoderne asimetrične varijante.

394837,394822,394820,394748Detalji sa životinjskim uzorkom

Ako vam se sviđaju monokromatske kombinacije, nastojite ih osvježiti modnim detaljima životinjskog uzorka poput šala, cipela ili torbe. Samo pripazite da ne pretjerate s ovim uzorkom – dovoljan je jedan modni detalj, savjetuju stilisti.

Hlače širih nogavica

Ovakvim krojem hlača bit ćete vrlo zadovoljni jer se odlično uklapaju u svaki stil, a udobne su i izdužuju figuru. Ukoliko nabavite traperice ili elegantne hlače sa širim nogavicama, sigurno nećete biti nezadovoljni.

Bijelo od glave do pete

Svi se slažemo u mišljenju da je all-white kombinacija pravi klasik, ali ove jeseni prednost će imati kremasti tonovi i sivkasto-bijele nijanse, a manje uobičajene snježnobijele.