SVE JOJ STOJI

Samo ona može tako dobro izgledati u jeftinoj haljini

01.09.2015 u 10:07

Bionic
Reading

Iako je prošle godine bila najbolje plaćena žena u glazbenom svijetu sa 115 milijuna zarađenih kuna, Beyonce se ne ustručava nositi svima pristupačne brendove

Njezina garderoba prepuna je skupocjene odjeće s potpisom, ali i jeftinijih krpica, pa je tako nedavno ponosno pozirala u šarmantnoj ljetnoj haljinici tropskog uzorka ukrašenoj sitnim 'pomponima' sve popularnijeg ASOS-a, najveće online trgovine odjećom, a platila ju je samo 27 dolara, odnosno oko 180 kuna.

Kosu je nosila raspuštenu, a jednostavan outfit podignula je upečatljivim ružem. Pjevačica je ovih dana na društvenim mrežama objavljivala fotografije s odmora koji je provela sa suprugom Jay-Z-jem i kćerkicom Blue Ivy.

Slavna glazbenica već je puno puta prošetala odjeću popularnih brendova poput Zare ili H&M-a, uparivši ih sa skupim dizajnerskim komadima.

Inače, pjevačica se pojavila na rujanskoj naslovnici američkog izdanja Voguea. Već treći put u karijeri krasi naslovnicu najprestižnijeg modnog časopisa na svijetu, i to onu najprodavanijeg - rujanskog - broja.