ČISTA ELEGANCIJA

Prekrasna kraljica i njena kći osvajaju ljepotom i stilom

01.09.2015 u 09:32

  • +5

Kraljica Rania sa kćeri

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania jedna je od najljepših i najbolje odjevenih dama iz kraljevskih obitelji, a njena kći Iman sve joj više sliči

Lijepa Iman trenutačno studira u Washingtonu na sveučilištu Georgetown, a tijekom ljetnih praznika prati majku na službenim putovanjima.

Kraljica i princeza tako su bile u Parizu te su se stilski uskladile. Kraljica Rania nosila je elegantnu krem haljinu s inačicom kravate te cipelama i torbom u nešto drugačijoj nijansi, a mlada Iman svojoj kombinaciji dodala je malo boje. Bijela haljina bila je oslikana crvenim oblicima koji su naglasili mladenački stil s modernim cipelama.

Na sveučilištu u Parizu koji su posjetile, kraljica je još jednom podsjetila mlade ljude koliko je važno da se odupru teroristima te ne padaju pod njihov utjecaj. Ovo nije prvi put da upozorava na tako tešku problematiku, jer se često obraća mladima s upozorenjem i opasnostima utjecaja terorista.

Rania slovi za jednu od najelegantnijih kraljica na svijetu, a njezina će kćerka vjerojatno biti poput nje, barem sudeći po stilu odijevanja.

Kraljica Rania godinama se nalazi na listama najbolje odjevenih osoba s kraljevskih dvora te je uvijek sofisticirana, a mediji često naglašavaju kako stilom, posebice dugom kosom parira Kate Middleton

Udala se s 22 godine za sadašnjeg kralja Abdullaha II., a s 28 godina postala je najmlađa kraljica na svijetu nakon što joj je preminuo svekar, kralj Hussein.