MODNI PROMAŠAJI

Ovo su uvjerljivo najgore haljine s dodjele prestižnih nagrada

31.08.2015 u 19:00

  • +5

Najgore odjevene na dodjeli MTV Video Music nagrada

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dodjela MTV-jevih nagrada prigoda je za neke od najekstremnijih kreacija koje možemo vidjeti na crvenim tepisima, a svake godine iznova svjedočimo tome koliko je tanka granica između modne hrabrosti i ludosti

Ove godine je na dodjeli MTV-jevih nagrada paradu kiča predvodila nekadašnja teen senzacija Miley Cyrus te je u ulozi voditeljice zabavljala publiku, no pozornost je plijenila i neobičnim outfitom koji je zaista malo toga ostavio mašti. Dovoljno govori to što je Miley najviše tkanine imala na – nogama.

Jedan od najbizarnijih outfita imala je Amber Rose, a pojavila se u pripijenom kombinezonu kojim je jasno poručila svim hejterima što misli o njima. Ideja i nije tako loša, no egzekucija je ipak zakazala…

Instagramska senzacija treće životne dobi, 87-godišnja Baddie Winkle, spremno je pozirala fotografima u otkačenoj kombinaciji kakve se ne bi posramila ni njezina unuka tinejdžerka, koja ju je potaknula da se uključi na društvene mreže, a ostalo je povijest…

I dok se zabavna Baddie odijeva kao tinejdžerka, bivša članica 'modne policije' Kelly Osbourne pojavila se kao gospođa u godinama, u nimalo laskavom odijelu na prugice.

Iznenađujuće loš odabir imala je i Taylor Swift, a njoj se modne pogreške rijetko događaju. Pop princeza je u svjetlucavom topiću i odgovarajućim hlačama/trenirci s potpisom brenda Ashish i cipelama Christiana Louboutina pokazala jedno od svojih najlošijih izdanja u zadnjih nekoliko godina.

Na visini zadatka nije bila ni glumica u usponu Emily Ratajkowski te je zanimljivu i lijepu haljinu brenda Altuzarra odjenula uz sado-mazo čizme do poviše koljena, što definitivno nije bila najsretnija kombinacija.

Trudna Kim Kardashian, kao i obično, odlučila je naglasiti sve adute, a duga haljina s potpisom Balmaina nimalo nije laskala njezinoj figuri.

Zaručnica Roberta Pattinsona, pjevačica FKA Twigs, nosila je kreaciju koja podsjeća na kombinaciju donjeg rublja i spavaćice, dok je beauty blogerica, transeksualka Gigi Gorgeous oduševljeno pozirala u neobičnoj crno-bijeloj haljini s mnoštvom resica, podsjetivši pritom mnoge na četke u autopraonicama.