PUN POGODAK

Najljepše haljine sa sinoćnjeg crvenog tepiha

31.08.2015 u 10:58

  • +5

Najbolje odjevene na dodjeli MTV Video Music nagrada

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Tradicionalne MTV-jeve nagrade za najbolje videospotove okupile su gotovo sve slavne ljepotice, a to im je bila prilika da se pokažu u najboljem svjetlu

Dok su neke dame pretjerale u želji da budu zamijećene na crvenom tepihu, druge su odabrale prave kreacije za sebe i tako došle na listu najbolje odjevenih.

Mlada glumica Hailee Steinfeld definitivno zaslužuje modnu peticu jer se potrudila odjenuti u skladu sa svojim godinama, a svejedno izgledati odlično i privući pažnju. Bijele hlače s povišenim strukom i širokim nogavicama istaknule su njezinu vitku liniju, a trendi plašt dao joj je djevojačku notu.

Za razliku od mlade Hailee, manekenka Chrissy Teigen dala je sve od sebe da bude zapažena raskošnom haljinom Marchese. Jedini je problem to što takva kreacija nije za svaku ženu, ali Chrissy ju zna dobro nositi.

Demi Lovato je nastupala pa je imala dva outfita, a njezina roza haljina za crveni tepih bila je primjerena događaju. Svoje lijepo lice pjevačica je istaknula zalizanom kosom i nije pretjerivala s make-upom pa je uspješno održala mladenački look

Gigi Hadid također je zalizala kosu kako bi joj pomalo neobična haljina došla u prvi plan. Zagasite žute boje, na prvi pogled vjerojatno će vas podsjetiti na triko sa šlepom, ali Gigi je to dobro isfurala. Takav dekolte ipak se ne bi istaknuo ni na jednom sportskom natjecanju.

Vanessa Hudgens odlučila je seksipilno izdanje ostaviti za neki drugi put te se njezin styling vrtio oko romantike. Haljina Naeema Khana u nježnoj boji samo je dio te romantične priče, uz make-up i nježne kovrče, pa je na crvenom tepihu djelovala poput princeze.

Lily Aldridge uspjela je izgledati otmjeno u lijepoj haljini Alexandrea Vauthiera s dubokim dekolteom, ali i izrezanim dijelovima oko struka. Selena Gomez također je bila odmjerena u crnoj haljini te je pokazala kako je od mlade Disneyjeve zvijezde stasala u pravu ljepoticu. Iako se Cara Delevingne odlučila maknuti s modnih pista, haljinom modne kuće Yves Saint Laurent svima je pokazala da će uvijek paziti kako se odijeva te da glumačke vode neće zasjeniti njezinu prvu ljubav.

Kourtney Kardashian je pak pokazala zavidno lijepu liniju u crvenom kombinezonu, što je dokaz da je i dalje trendi jer ga slavne ljepotice obožavaju odjenuti za razne prigode.