VIŠE OTRKIVA NEGO ŠTO SKRIVA

Prozirna haljina slavne ljepotice ne podnosi donje rublje

31.08.2015 u 17:53

  • +3

Chrissy Teigen

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vrckava Chrissy Teigen pobrinula se da bude zapažena na dodjeli nagrada MTV-a za najbolji video, a sve zahvaljujući seksi haljini ispod koje je donje rublje bilo suvišno

Chrissy Teigen na dodjelu nagrada došla je u pratnji supruga, pjevača Johna Legenda, ali svi njegovi hitovi i uspjeh ostali su u drugom planu zbog njezinog vatrenog izdanja.

Zgodna je manekenka na crvenom tepihu ponosno paradirala u crnoj haljini kuće Marchesa koja je plijenila pozornost zanimljivim dizajnom. Uza sve samo ne dosadnu haljinu krojenu od prozirnog materijala, končića isvjetlucavih kamenčića, lijepa manekenka odabrala je klasične crneštikle Nudist Stuarta Weitzmana.

Zbog prozirnih dijelova, Chrissy je definitivno pokazala više no što je trebala, ali nju to vjerojatno nije previše uznemirilo budući da je naviknula biti oskudno odjevena na modnim snimanjima i pistama tijekom revija. Prelijepa Amerikanka bila je opuštena iako je u određenim trenucima haljina prijetila otkrivanjem intimnih dijelova tijela.

Dramatična haljina bez rukava s povišenim ovratnikom više je otkrivala nego skrivala,a da ne nosi ništa ispod nje, potvrdila je i sama Chrisy kasnije u tvitu.
Egzotična ljepotica u jednom je intervjuu prije par godina otkrila da nikad ne nosi donje rublje ispod odjeće.

'Jednostavno ga ne nosim, ne sviđa mi se', otkrila je tada Chrissy ne objašnjavajući detaljnije razloge svoje averzije prema donjem rublju.