OUTFIT ZA POŽELJETI

Bijele traperice dostojne su i jedne kraljice

30.08.2015 u 11:06

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia proglašena je jednom od najbolje odjevenih dama iz reda kraljevskih obitelji pa često stoji na putu i slavnoj Kate Middleton jer njih dvije se stalno izmjenjuju na modnom tronu

Lijepa bivša novinarka više puta dokazala je da ima istančan modni ukus pa su je već proglasili modnom ikonom, a ne brine se ni što će mediji reći ako ponovi outfit. To je napravila više puta pa čak i nosila kožnu haljinu, što je bilo pomalo neobično obzirom na to da je kraljica. Koliko god bilo neobično, važnije je da je bilo prihvaćeno, a kakve god obaveze Letizia imala, uvijek je primjereno odjevena.

Jedna od ugodnijih obaveza sigurno joj je bilo natjecanje u jedrenju koje se održalo u Palma de Mallorci. Letizia je s kraljem Felipeom te malenim princezama Sofiijom i Leonorom uživala na svježem zraku.

Cijela obitelj imala je opušteni look, a Letizia je izgledala sjajno u bijelim hlačama i tamnoj majici. Vrlo casual, ali uz frizuru i vitku liniju, obične bijele traperice dostojne su jedne kraljice.