VRUĆE LJETO

Zgodna rokerica prohujala zagrebačkom špicom

28.08.2015 u 09:02

Bionic
Reading

Središte Zagreba ovih dana izgleda poput prave modne revije na kojoj zgodne šetačice nakon mora ponosno pokazuju preplanuli ten

Osunčanu put treba pokazati dok ljeto još traje, čega su itekako svjesne lijepe prolaznice koje mame uzdahe svojim ljetnim krpicama.

Atraktivne djevojke na zagrebačkim ulicama prigrlile su sve ljetne trendove i plijene pozornost svojim uspjelim modnim kombinacijama.

Još uvijek traje sezona vrućih hlačica, kratkih haljina, uskih topova, minica i majica koje otkrivaju struk, a sve začinjeno s mnogo modnih detalja.

Na zagrebačkoj špici nije nedostajalo ni vječnih maksi haljina koje su već neko vrijeme totalno in, a savršeno su rješenje za sve one kojima se sviđa u jednom potezu riješiti se onog dobro poznatog problema što danas odjenuti.

Pomodarke svoje stajlinge detaljno osmišljavaju pa ne nedostaje ni modnih dodataka poput torbica, šešira, marama i sl.

A da je kombinacija običnog T-shirta s logom neuništivih britanskih rokera Rolling Stones i vrućih traper-hlačica neprolazni modni klasik s kojim ne možete pogriješiti, dokazala je i jedna zgodna rokerica koja se kulerski prošetala špicom.

Provjerite u našoj fotogaleriji što se nosi na zagrebačkoj špici!