NOVA HARLEYJEVA KOLEKCIJA

Maskirni uzorci, vojnički styling i izlizane tkanine su 'in'

26.08.2015 u 17:27

Bionic
Reading

Ikona motociklističkog stila, brend Harley-Davidson predstavio je svoju novu jesensku kolekciju, a ona spaja autentičan Harleyjev stil s funkcionalnošću odjeće, prilagođene promjenjivim vremenskim uvjetima

Jesenska kolekcija 2015. brenda Harley-Davidson kreirana je za one koji provode vrijeme vani te žele izraziti svoju individualnost, bez obzira na to vladaju li ljetne vrućine ili je jesenski prohladno. Odvažan stil prate maskirni uzorci, pažljivo kombinirajući estetiku i funkcionalnost koja je ključna te prati klasičan Harley-Davidsonov stil. 

Muška kolekcija odiše neobuzdanim uličnim stilom, inspiriranim sirovošću ceste, koji kombinira zemljane boje te priziva strast i slobodu. Uključuje jakne, prsluke, majice i šalove. Inovativne značajke inspirirane su vintage stilom 50-ih u kombinaciji s modernim detaljima. Switchback jakne koriste najnovije tehnologije te nude kupcima modernu i svestranu opciju jer se jednostavnim potezima zatvarača mogu skidati ili vratiti bočni dijelovi i rukavi odjeće koja se time prilagođava vanjskim uvjetima, nepredvidljivim u vožnji.

Ženska kolekcija nudi nov izgled s prepoznatljivim Harleyjevim detaljima. Uključuje jakne, topove, majice i šalove s detaljima čipke te asocira na avanturu koju pruža vožnja. Odaje također šik i profinjen dojam u kombinaciji s vojnim maskirnim stilom. Kolekcija je protkana bogatim tkaninama s jedinstvenim grafikama i prskanim printovima boje koje ovu kolekciju čine jedinstvenom.

Jesenska kolekcija dostupna je u prodajnom salonu Harley-Davidsona u Zagrebu.


Jesenska Harley-Davidsonova kolekcija ima estetiku i funkcionalnost


Kolekcija je nosiva u ljetnim, ali i jesenskim danima