TKO ZNA, ZNA

Zlatna haljina Amal Clooney za čistu je peticu

24.08.2015 u 12:03

Bionic
Reading

Amal i George Clooney pokušavaju što više sačuvati privatne trenutke od očiju javnosti, ali kada supruga slavnog glumca zabljesne u zlatnoj haljini, nemoguće je ne primijetiti sretan par

Amal i George družili su se na Ibizi s Cindy Crawford i njezinim suprugom Randeom Gerberom, a lijepa je odvjetnica za večeru i druženje uz koktele odabrala upečatljivu haljinu. Dvama slavnim parovima na koktelima se pridružio i poznati fotograf Mario Testino s kojim prelijepa Cindy Crawford surađuje već godinama.

Dok ju je George cijelo vrijeme držao za ruku pa se činilo kao da su nerazdvojni, Amal je plijenila pažnju u zlatnoj mini haljini kojom je na Ibizu donijela dašak starog Hollywooda. Sjajni materijal nabran u struku vitkoj Amal dao je malo potrebnog volumena, a kratki kroj idealan je za njezine duge noge.

Amal se itekako potrudila da bude zapažena jer je uz haljinu odabrala i jači make-up s crvenim ružem, raspustila tamnu kosu, a noge dodatno istaknula crnim štiklama.

Spremate li se na još koji ljetni party prije početka jeseni i prvih hladnijih dana, stajling Amal Clooney može vam poslužiti kao inspiracija kojom ne možete pogriješiti.