NAGRADNJAČE

Poklanjamo suha ulja Le Petit Marseillais

31.08.2015 u 10:40

Bionic
Reading

Ljubiteljicama sjajne i mekane kože ovog je ljeta Le Petit Marseillais pripremio još jednu mirisnu poslasticu koja spada u ljetni 'must have' proizvod. Riječ je o novom Le Petit Marseillais suhom ulju inspiriranom mirisima prožetim zavodljivim i aromatičnim notama francuske Provanse. Ovo će suho ulje vašoj koži podariti savršen sjaj te istovremeno dubinski je nahraniti i učiniti mekanom i zdravom.

Inspiriran prirodnim bogatstvom čuvene francuske regije Provanse te njezinom raskoši mirisa i boja, Le Petit Marseillais od sada nudi još jedan razlog za uživanje u ljetu. Naime, svoju je, već bogatu ponudu mirisnih proizvoda za njegu kože, obogatio novim suhim uljem od kojih će vaša koža imati višestruke koristi. Osim što njeguje i hrani kožu, Le Petit Marseillais suho ulje probudit će sva osjetila, a njegov će vas sjaj i svježina pratiti tijekom cijelog dana ostavljajući osjećaj ugode i mekoće na koži.

Budući da izloženost suncu predstavlja stres za kožu, ne samo zbog štetnog utjecaja UV zraka, već i zbog velikog gubitka vlage, Le Petit Marseillais suho ulje je proizvod koji će nakon sunčanja kožu u potpunosti obnoviti, dubinski je hidratizirati te joj vratiti nježnost i mekoću.

Svoju je povijesnu tradiciju korištenja prirodnih sastojaka i autentičnosti podneblja Le Petit Marseillais nastavio i ovim proizvodom koristeći isključivo sastojke s juga Francuske. Savršen trojac mediteranskih sastojaka Le Petit Marseillais suhog ulja sastoji se od karite maslaca, arganovog ulja te slatkog badema. Svaki ima svoja dragocjena svojstva, a u kombinaciji djeluju kao izrazito učinkovita formula koja predstavlja idealnu njegu kože, naročito tijekom ljetnih dana i visokih temperatura.

Karite maslac obnavlja, hidratizira i hrani kožu, arganovo ulje poklanja koži iznimnu mekoću i sjaj, a umirujuća svojstva slatkog badema koži daju snagu da se odupre svakodnevnom stresu i umoru. Le Petit Marseillais suho ulje brzo prodire u kožu, ne masti ju, a svojim efektom reflektiranja svjetlosti ujedno skriva male nepravilnosti na koži. Osim što je nemastan i brzo upijajući, kožu čini baršunasto neodoljivom baš poput opojnih mirisa Provanse. Ovo će suho ulje pobijediti u borbi protiv suhe kože i gubitka njezine čvrstoće, čineći je podatnijom i mekšom. Može se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, ali i za postizanje sjaja i ljepšeg izgleda kose.

Posebnost ovog proizvoda naročito se odražava kroz bogatstvo opojnih mirisa juga Francuske koji omogućavaju savršeno ljetno osvježenje obogaćeno sastojcima koji omekšavaju kožu i čine ju vašim najboljim adutom. Sve to ovaj proizvod čini idealnim izborom za zaštitu kože od ljetnog isušivanja i ostalih vanjskih nepovoljnih utjecaja.

Dostupan je u svim drogerijama diljem Hrvatske. Neovisno o tome koji proizvod iz široke Le Petit Marseillais ponude odaberete, nedvojbeno je kako će vrijeme koje posvećujete njezi kože obogatiti notom francuske autentičnosti.

Le Petit Marseillais čitateljice tportala daruje s tri suha ulja, a dobitnice su Jasenka Pušić (Bilje), Helena Anjoš(Nova Gradiška) i Sanja Birkić(Biograd na Moru).