FASHION GURU

'Naša princeza Rozga ne odijeva se baš najbolje'

21.08.2015 u 21:27

Bionic
Reading

Princeza ili kraljica naše estrade, kako joj u zadnje vrijeme tepaju, Jelena Rozga, pod hitno treba poraditi na svojim stylinzima, a modnu inspiraciju mogla bi pronaći u stilu Taylor Swift koja definitivno zna kako se odijeva današnja moderna pop princeza, zaključio je naš modni kritičar Fashion Guru

Sve se u Hrvatskoj mora etiketirati, svemu udariti nekakav pečat, zalijepiti marku i slično. Imamo i neodoljivu potrebu častiti epitetima koji nemaju nikakve veze s realnošću. Jedna je kraljica Balkana, druga je kraljica estrade, treća je kraljica Instagrama, četvrta kraljica stražnjica, a kako nijedna nije kraljica popa, budući da to može biti jedino Madonna, onda bi s obzirom na glazbeni izričaj zapravo sve one mogle biti kraljice folka.

Tako je zgodna plavokosa balerina Jelena Rozga postala kraljica estrade, iako bi joj možda bolje pristajala titula princeze, prvenstveno zbog godina, pa zbog boje kose i nježnog porculanskog tena. No problem je to što se naša princeza ne odijeva baš najbolje.

Taylor Swift je naslijedila Britney na mjestu pop princeze i pokazala kako se odijeva današnja moderna pop zvijezda. Rozga bi možda malo trebala obratiti pažnju na ono što nosi Taylor jer nju ipak rijetko kad vidimo u nesretnim tuba-haljinama.

Da se razumijemo, Rozgica ima dobrih momenata, doduše rijetko, ali ipak ih ima. No vjerujem da bi je njezini stari, a i novi fanovi vrlo rado htjeli vidjeti u nekom novom ruhu.

Znamo da se njezina glazba ne mijenja, pa očito misli da se ne bi trebao mijenjati ni modni stil, a tu jako griješi.