DOKAZUJE GIGI

Da, traper na traper sjajno funkcionira!

05.08.2015 u 08:00

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Premda smo smo svi donedavno izbjegavali modne kombinacije koje uključuju jeans od glave do pete, traper na traper vratio se na modnu scenu u velikom stilu

Da traper odlično izgleda kad se nosi uparen s traperom, već su dokazale Jennifer Lopez, Olivia Palermo i Gabrielle Union, spomenimo neke, a sad se u takvom outfitu pojavila nova manekenska zvijezda Gigi Hadid koju mediji prate u stopu.

Plavokosoj 20-godišnjoj ljepotici odlično stoji traperna opcija! Gigi Hadid je tako plijenila poglede na otvaranju trgovine Guess u Sydneyju, a svi su pohvalili njezin seksi look. Prilikom kombiniranja trapera s traperom najvažnije je da se radi o različitim nijansama denima (svjetliji s tamnijim, sivi s plavim i sl.).

Gigi je odlično kombinirala uske traperice od tamnijeg denima i jeans košulju svjetlije nijanse, a kako bi naglasila duge noge, uskočila je u zavodljive štikle.

Kosa s blagim valovima i diskretan make-up samo su naglasili prirodnu ljepotu ljupke Amerikanke za koju se otimaju poznati brendovi.

Gigi osvaja svojim ženstvenim oblinama i prirodnom ljepotom djevojke iz susjedstva, a zaštitno je lice, između ostalog, Pink linije Victorias's Secret, Seafollyja, Maybellinea i Guessa.

Moda joj je u krvi – njezina mama Yolanda Foster u mladosti se bavila manekenstvom, a danas je poznata po reality showu 'The Real Housewives of Beverly Hills'. Tata joj je proslavljeni arhitekt i trgovac nekretninama Mohammed Hadid, a sestra Bella također je u svijetu manekenstva.