SVI PRIČAJU O NJEMU

Tko je ljupki sedmogodišnjak koji je opčinio modni svijet?

04.08.2015 u 06:47

  • +2

Dječja manekenska zvijezda Hudson Kroenig

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Hudson Kroenig ima tek sedam godina, a u svom CV-ju već ima kampanju za Chanel, kum mu je Karl Lagerfeld, druži se s Rihannom i Annom Wintour, a dadilje su mu katkad Cara Delevingne, Katy Perry i Gisele Bündchen

Plavokosom dječačiću, sinu proslavljenog Brada Kroeniga koji je godinama bio omiljeni maneken Karla Lagerfelda, svijet glamura i mode je u krvi, pa iza sebe već ima impresivnu karijeru dječjeg manekena, piše Vanity Fair.

'Hudson je moderna verzija dječje glumačke zvijezde Jackieja Coogana koji se proslavio ulogom u filmu 'Kid' s Charliejem Chaplinom', hvali ga Lagerfeld koji je dječaka poslao na modnu pistu sa samo dvije godine.

Tad je mali Hudson držeći tatu za ruku, odjeven u minijaturno Chanelovo odijelo, poput pravog profesionalca, prošetao pistom i izazvao prave ovacije. Hudsonova mama Nicole, kći poznatog teniskog maga Nicka Bollettierija koji je između ostalih trenirao Andrea Agassija i sestre Williams, priznaje da će zauvijek pamtiti sinov manekenski debi u Parizu.

'Prvo sam mislila da je Brad totalno lud jer je bio uvjeren da će Hudson to uspjeti odraditi. Bila sam u publici i srce mi je tuklo', kaže Hudsonova majka.

Dječak kojem je kum nitko drugi nego sam Lagerfeld odlično se snalazi u modnom svijetu. Dosad je odradio modne revije za Chanel u Dallasu, Dubaiju, Edinburghu, Rimu, Salzburgu, Seoulu i Parizu, a mnogi mu predviđaju blistavu karijeru.

Hudsonov tata redovito prati sina na poslovnim putovanjima, a mama Nicole brine se o mlađem bratu, trogodišnjem Jamesonu.

'Hudson se više ne želi prošetati sa mnom po modnoj pisti. Čini se da više nisam dovoljno kul za njega', smije se Brad (36).

Mama Nicole kaže kako Hudson s nestrpljenjem čeka modne revije. 'Kad je bio mlađi, znao je odbrojavati noći do odlaska', priča ona.

Kad se vrati u New Jersey gdje žive Kroenigovi, Hudson nastavlja s obvezama u školi. Učitelji znaju za njegov drugi život, ali od toga ne rade big deal. Dosad je imao priliku upoznati mnoge showbizzere, no Hudsona je najviše oduševila Cara Delevingne.

Britanska manekenska zvijezda kaže da je Hudson voli jer se ponaša kao da su vršnjaci.

'Nekad je Hudson profesionalniji od mene', kroz smijeh kaže enfant terrible modne scene.

Karl Lagerfeld uvjeren je da će ovaj sedmogodišnjak imati sjajnu karijeru.

'Hudson ima normalan život, izvršava sve svoje školske obveze, druži se s prijateljima i bavi se sportom. On obožava manekenski posao i mislim da će jednog dana imati veću karijeru od svoga oca. Hudson je doista poseban dječak i nije samo običan dječji maneken. Pomalo je melankoličan, a opet ima nešto poput zvijezda starog Hollywooda', kaže Lagerfeld.