ZA KREATIVKE

Želite savršenu nijansu laka za nokte? Evo kako!

03.08.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Usprkos vrlo bogatom izboru nijansi lakova za nokte u našim trgovinama i drogerijama, katkad nije lako pronaći baš onu boju koju smo zamislili

Uz malo volje i mašte, vrlo brzo i lako možete doći do idealne nijanse laka za nokte koji je uza sve to i unikatan.

Sve što vam treba je bočica bezbojnog laka za nokte, sjenilo za oči u boji koja vam se sviđa i obična čačkalica, savjetuje beauty video blogerica Alexandra!

Sjenilo prvo izmrvite, a ako ste raspoloženi za eksperimentiranje s bojama, poigrajte se s nekoliko različitih nijansi – dobit ćete neponovljivu kombinaciju.

Nakon što je pretvorite u prah, napravite mini tuljac od papira u obliku lijevka i ulijte prah u lak za nokte (prije toga morate izliti malo laka kako bi bilo mjesta u bočici).

U bočicu možete dodati šljokice ili sitne ukrase kakvih ima u trgovinama s materijalom za hobiste. Ako vam se ne sviđaju kombinacije sa sjenilom za oči, u prozirni lak možete dodati samo šljokice ili sitne ukrase – dobit ćete vrlo efektan lak!

Zatim pažljivo izmiješajte čačkalicom kako bi se smjesa izjednačila, zatvorite lak i dobro ga protresite. I vaš  lak iz kućne radinosti spreman je za nanošenje! Kad vam boja dojadi, kasnije je možete osvježiti drugom bojom sjenila ili čak pomiješati i s drugim lakom. Zaigrajte se i dajte mašti na volju - vjerujemo da ćete biti vrlo zadovoljni rezultatom.