NEODOLJIVE SU

Tko ne bi poželio ove slatke japanke

30.07.2015 u 10:00

  • +7

Havaianas Candy boje

Izvor: Promo fotografije / Autor: pr365.hr

Bionic
Reading

Havaianas je ponovno stavio na slatke muke ljubitelje udobnih i kul japanki

Japanke Havaianas Candy bez sumnje će oduševiti zaljubljenice u modu. 
 
Najveći i najpoznatiji modni brend u svijetu japanki za ovo ljeto pripremio je još jedno iznenađenje - japanke u preslatkim bojama.

Ovi modeli se mogu kombinirati uz bilo što, bilo gdje i bilo kada. Poštujući svaku različitost koja iz toga proizlazi, japanke Candy dolaze u tri različita modela: Top, Slim i Slim logo. Svi modeli dolaze u duginim bojama te s ovim modelima možete stvoriti pravu odjevnu harmoniju.

Havaianasice, osim što su hit svakog ljeta, toliko su udobne da ih se može nositi cijeli dan, u svim prilikama. One pristaju svakoj odjevnoj kombinaciji, lagane su, udobne, praktične i kao stvorene za sve fashionistice koje ih bez problema mogu ukomponirati u svoj svakodnevni stil. I ovom se kolekcijom Havaianas potvrdio kao simbol neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila, zbog čega je odavno postao neizostavan detalj vrućih ljetnih dana s kojima svaka žena postaje vladaricom plaža ili užarenog gradskog asfalta. Širok izbor modela i boja zadovoljit će potrebe i najizbirljivijih kupaca.

Havaianas priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim ZORI, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima. I baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas ističe od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto prirodne gume.