KOMBINACIJA ZA PETICU

Najtrendi uzorak kao stvoren je za zgodnu Evu

30.07.2015 u 10:22

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Zavodljivu zvijezdu 'Kućanica' obično viđamo u izazovnim izdanjima na crvenom tepihu, pa smo je jedva prepoznali u ovom casual stylingu

Četrdesetogodišnja glumica Eva Longoria fantastično izgleda i kad nije u glamuroznim opravicama!

Eva je sjajno iskombinirala cool košulju kariranog uzorka poznatog brenda Rails za kojim luduju slavne ljepotice, bijele skinny traperice (Mother) i zlatne japanke za posjet frizeru u Hollywoodu. Mladenačka frizura, moćna torba Hermès i cool sunčane naočale koje je dizajnirala Victoria Beckham, zaokružili su ovu jednostavnu kombinaciju s puno stila.

Prepoznatljive karirane košulje Rails vidjeli smo na mnogim poznatim curama, od Jessice Albe pa do trendseterica Olivije Palermo i Reese Witherspoon, a zanimljivo je da je taj brend nastao prije samo sedam godina. Pokrenuo ga je Jeff Abrams praktički sam – i vrlo brzo pokorio svijet.

Inače, producentica sve popularnije serije 'Devious Maids' u posljednje vrijeme zrači posebnim sjajem, a sudeći po svemu, jako joj godi ljubav. Eva je od jeseni u vezi s Joseom Antonijem Bastonom, no ističe da brak i djeca zasad nisu u planu.