ELLA PONOSNA NA MAMU

Danijela Dvornik pokazala zavidnu liniju

29.07.2015 u 21:11

Bionic
Reading

Ella Dvornik nije odoljela na Facebooku objaviti sliku svoje mame Danijele u kupaćem kostimu, pohvalivši njezinu novu vitku liniju

Slika je snimljena nedaleko od obiteljske kuće na otoku Braču, a Ella nije krila koliko je ponosna na svoju majku.

'Znam da će biti hejtera, ali moram podijeliti maminu fotku s plaže! Fakat je smršavjela! Svi znate da se dugo borila s težinom i evo je sad, nakon sveg truda, s 48 godina. Go, mama!', napisala je Ella koja je s novim dečkom Charlesom Pearceom nedavno ljetovala u Dalmaciji.

Fotografija Elline mame izazvala je brojne reakcije. 'Super izgleda, znam kako je boriti se s kilama, neka ne odustaje', glasio je jedan od komentara.

Na svojem Facebooku Danijela je objasnila kako joj je Ella ukrala sliku te je postavila na svoju stranicu. Dodaje i da se samo treba potruditi.

'Što da vam kažem? Ovo je produkt mog vježbanja, balansirane prehrane i dišpeta! Ima tu još posla, nije gotovo... Može se, vjerujte mi!', poručila je Danijela.

Objasnila je i da sad jede pet puta dnevno. 'Dakle, poanta je ne biti gladan i ubrzati metabolizam! Gladovanje i preskakanje obroka pa onda prežderavanje u jednom obroku dovodi do kontraefekta. Ako ovo pravilo ne usvojite, onda se nemojte mučiti! Moja borba traje nekoliko godina i ništa ne dolazi preko noći', napisala je Danijela na Facebooku.