OTAC TROJE DJECE

Tko je istetovirani hrvatski poslovnjak za kojim su poludjeli Danci

29.07.2015 u 18:55

  • +2

Hrvatski poslovnjak za kojim su poludjeli Danci

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Saša Božunović

Bionic
Reading

Danska tvrtka Alexander Cobb, jedan od velikih svjetskih proizvođača donjeg rublja, poludjela je za Hrvatima. Nakon što su početkom godine u Rijeci za kampanju snimali tamošnje modele, sada su otišli i korak dalje u svojoj novoj kampanji za kupaće gaćice

Naime, među modelima koje su uzeli za svoju najnoviju kampanju, i to kaozaštitno lice, ušao je i jedan hrvatski biznismen, koji nikada ranijenije bio model.

Kako doznajemo, riječ je o 34-godišnjem Marku Čumbreku, članu upravetvrtke Indux media. Njega je još prije dvije godine uočio jedan odvisokih menadžera tvrtke Alexander Cobb i pokušavao ga nagovoriti dapostane njihovo zaštitno lice.

Nakon dugog nagovaranja, očigledno je čovjek iz Alexander Cobba jeuspio, a rezultati suradnje s istetoviranim zagrebačkim poslovnjakomprilično su impresivni.

Čumbrek nam ne želi otkriti financijsku pozadinu 'deala', ali kaže da je na koncu vrlo zadovoljan što je popustio.

Ističe da u teretani vježba svakodnevno kako bi se riješio stresa, a dase prvi put tetovirao s 18 godina, pa se tetovaža koje pokrivaju velikdio njegovog tijela 'od onda nakupilo'.

Doznajemo i da je otac troje djece, ali Čumbrek je ostao tajnovit oko svog bračnog i ljubavnog statusa.

Inače, ovaj poslovni čovjek je i iskusni ronilac koji, kako ističe, zbog poslovnih obveza ima sve manje vremena za tu strast.

Ipak, nedavno je viđen na akciji čišćenja mora, kada je tijekom 5. međunarodne ronilačke patrole 'Brač 2015.' upravo on 'mentorirao' ministra zaštite okoliša Mihaela Zmajlovića u njegovu prvom uronu, kada je iz mora kod otoka Brača izvučena velika količina otpada.