LJETNI CHIC

Bijeli kombinezon na njoj čista je senzacija

27.07.2015 u 18:03

Bionic
Reading

Trendseterica i stilistica Olivia Palermo uvijek ima još koju skrivenu kartu u rukavu jer njezine modne kombinacije već godinama su jednostavno bez mane

Ljetne stajlinge čini se uvijek lakše složiti, osobito što je u pitanju opušteno godišnje doba, ali Olivia Palermo ni po vrućinama ništa ne prepušta slučaju.

Zaposlena modna ikona na svome se profilu na Instagramu pohvalila time da će zbog silnih obaveza prijevoz automobilom zamijeniti letom helikopterom, ali to nas uopće nije iznenadilo jer se može nazvati svakodnevicom bogatih i uspješnih ljudi poput nje.

Umjesto toga, primijetili smo još jedan sjajan Olivijin stajling, a kako ona bira neobične, naizgled nespojive krpice, odjednom se odlučila za jednostavan stil i opet izgleda božanstveno.

Za radni dan zgodna je stilistica odjenula bijeli kombinezon s potpisom Lovers + Friends. Uz nešto šire naramenice i ravan kroj hlača, kombinezon ima simpatične izreze na struku, taman da dodatno istaknu njezinu vitku liniju.

Kako bijelo ne bi bilo dosadno, slavna je trendeseterica odabrala cipele Francesco Russo sa životnjskim printom i Diorove naočale. I tome je dodala pravu ljetnu frizuru s pletenicom oko glave, što je trendi, ali i praktično za vrijeme vrućina. Njezin stil lako je kopirati i uz povoljnije krpice iz lanaca uličnih trgovina, a u bijelom kombinezonu lako možete i na plažu i na večernji party