I ONA TO ZNA

Nemoguće je skrenuti pogled s ovakve ljepote

22.07.2015 u 09:55

Bionic
Reading

Prelijepa manekenka i bivša Victorijina anđelica sigurno zna koliko je privlačna, a vitko je tijelo naglasila kupaćim kostimom jarkih boja

Doutzen Kroes više nije Victorijina anđelica, ali joj je linija i dalje besprijekorna, baš kao da će se svaki čas prošetati u donjem rublju modnom pistom.

No njezini obožavatelji ne trebaju žaliti zbog toga, jer Doutzen očito voli privlačiti pažnju i svima dati na znanje da je i dalje jedna od najljepših manekenki na svijetu.

Na obiteljskom odmoru prelijepa Doutzen uživala je na Ibizi sa suprugom Sunneryjem Jamesom. Kako pišu američki tabloidi, DJ James pušta glazbu u jednom od mnogobrojnih klubova na popularnoj Ibizi pa su spojili ugodno s korisnim.

Doutzen je pak plijenila pažnju u odličnom kupaćem kostimu koji je krojem s elastičnim trakama i seksi izrezima još više naglasio njezinu ljepotu.

Prošla je godina Doutzen bila iznimno uspješna. Njen računovođa i financijski savjetnik zaključio je kako je u 2014. zaradila preko osam milijuna dolara što je stavlja na drugo mjesto najbolje plaćenih manekenki na svijetu. Zagovornica je dobrog starog fitnesa i vježbi kao što su preskakanje užeta, čučnjevi, trčanje i boksanje. Doutzen ima i dvoje djece pa je, primjerice, za vrijeme trudnoća malo usporila i teške vježbe zamijenila plesnim aktivnostima. Kao što se može pretpostaviti, prehrana joj se sastoji od zdravih namirnica te preferira organsku hranu.