MODNA LEKCIJA

One znaju kako se ove sezone nose vječne prugice

07.07.2015 u 12:48

Bionic
Reading

Tko kaže da se ne mogu kombinirati prugice različite debljine? Da se dva komada na ovaj trendi uzorak itekako mogu dobro kombinirati, najbolji su dokaz dvije modno osviještene žene, Olivia Palermo i Sienna Miller koje su u ovaj neprolazni trend unijele dašak svježine i pomaknutosti

Na pariškom tjednu visoke mode na reviji Giambatistta Vallija pojavila se njujorška stilistica Olivia Palermo, i to u prugicama od glave do pete. I dok bi netko drugi u košulji i hlačama različite debljine prugica izgledao smiješno, Olivia je očekivano izgledala jakošik. Fantastično je spojila naizgled nespojivo prugice na bluzi s prugicama na hlačama širokih nogavica.

Zgodna brineta svoju je efektnu kombinaciju upotpunila crnim sandalama s tankim remenčićima brenda Schutz i nezaobilaznim sunčanim naočalama Dior dok je od nakita imala samo narukvice.

Jednako zanimljivo izdanje prije nje isfurala je britanska glumica Sienna Miller kada se u New Yorku protekle zime pojavila u zanimljivoj kombinaciji suknje srednje dužine i košulje na prugice brenda Altuzarra. Siennin styling bio je pun pogodak, a slične krpice za nekoliko tjedana preplavile su neke od lanaca ulične mode.