SENZACIONALNA EVA

Slavna glumica obara s nogu u minijaturnom bikiniju

06.07.2015 u 12:29

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Zgodna glumica koja je svjetsku slavu stekla serijom 'Kućanice' pokazala je senzacionalnu figuru tijekom odmora u španjolskoj Marbelli

Lijepa Eva Longoria izgleda bolje no ikad. Osvježenje od ljetnih vrućina potražila je na plažama Marbelle gdje je pozornost privlačila u minijaturnim plavom bikiniju koji joj je isticao preplanulu put.

Atraktivnalatina koja se može pohvaliti besprijekornom figurom u ožujku je napunila 40 godina i priznaje da je s nestrpljenjem čekala okrugli rođendan.

'Četvrta razina. 40! Zapravo se osjećam puno bolje. Nikad u životu nisam bila u boljoj formi. Nikad u životu nisam bila ni sretnija. Emocionalno i duhovno nikad nisam bila na boljem mjestu. Moj život sada je potpuniji nego kad sam bila u 20-ima ili 30-ima', priznala je nedavno lijepa glumica koja pozornost plijeni ženstvenom vitkom figurom.

Tajna je njezina sjajnog izgleda u zdravoj prehrani koja se sastoji uglavnom od puno povrća i proteina. Kad osjeti da treba izgubiti koji kilogram, potpuno izbaci šećer i škrobne ugljikohidrate poput tjestenine i kruha iz prehrane.

'Definitivno se držim one da se sve može jesti, ali u umjerenim količinama, no ponekad tri mjeseca ne jedem ništa što ima šećera u sebi kao ni jednostavne ugljikohidrate. Ionako nisam velika ljubiteljica ugljikohidrata pa mi to ne pada tako teško. Najviše zapravo volim ribu i povrće', otkrila je Eva koja kalorije sagorijeva i redovitim trčanjem.

Ističe da bikini tijelo u četrdesetoj održava u formi bez teretane te da je jedina tjelovježba kojom se bavi – redovito trčanje.

'Volim trčati pa mi teretana nije potrebna. Trčim gdje god da se nalazim, u Australiji, Budimpešti, Parizu… U Australiji sam trčala oko botaničkog vrta, a u Parizu oko Eiffelovog tornja. To je najbolji oblik vježbanja, ali i najzabavniji jer dok vježbate,možete i razgledavati grad', kaže Eva.