SEKSI ROSIE

Ova haljina zaista malo toga ostavlja mašti

06.07.2015 u 10:30

  • +2

Rosie Huntington

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa manekenka Rosie Huntington-Whiteley na reviji Ateliera Versace u sklopu modnog tjedna Haute Couture u Parizu pojavila se u crnoj prozirnoj haljini koja je zaista jako malo toga ostavljala mašti

Plavokosa britanska poznata po svom besprijekornom street styleumodnom je pravilu 'manje je više' dala jednu novu dimenziju.

Lijepa manekenka pojavila se na reviji modne kuće Versace u crnoj prozirnoj kreaciji koja je više otkrivala nego skrivala, a dio je aktualne kolekcije koja je prikazala na pariškom tjednu visoke mode.

Rosie je sve ostavila bez daha kad se pojavila u provokativnoj crnoj dugoj haljini koja je otkrila njezine duge vitke noge, ali i dekolte, leđa… Prekrasna 28-godišnjakinja haljinu je nosila sa zavidnim samopouzdanjem, a iako nije prošetala pistom, definitivno su svi pogledi bili upereni u nju.


Čini se da trend svečanih prozirnih haljina koje daleko više otkrivaju nego skrivaju i dalje suvereno vlada, a sudeći po kreacijama iz modne kuće Versace, bit će to vruća jesensko-zimska sezona na crvenim tepisima.