MAŠTOVITE KREACIJE

Ove bajkovite ljetne haljine ostavit će vas bez daha

03.07.2015 u 11:15

  • +11

Haljine

Izvor: tportal.hr / Autor: profimedia

Bionic
Reading

Na Serpentine Summer Partyju održanom u Kensington Gardensu nije nedostajalo lijepih uzvanica u dizajnerskim opravicama koje će izazvati zavist svih zaljubljenica u modu

Suki Waterhouse, novu manekensku zvijezdu koju su mediji dovodili u vezu s holivudskim zavodnikom Bradleyjem Cooperom, u lepršavoj haljini koju potpisuje Valentino pratili su mnogi pogledi na ovom ljetnom eventu. Senzacionalna kreacija lijepe svijetlozelene nijanse odlično je naglasila svijetlu put i kosu 22-godišnje manekenke, kojoj se rado na fotosnimanju pridružila i godinu dana mlađa sestra Immy.

Smjela Valentinova kreacija s dubokim dekolteom i golih leđa, s bogatim slojevima lepršave tkanine koja je obavila vitko Sukino tijelo, po mnogima je bila najljepša haljina viđena te večeri. Suki je prošetala i efektni clutch dizajnera M2MALLETIER-a.

U uvijek modernom crno-bijelom izdanju (bijeli top + seksi suknja by Louis Vuitton) poglede je mamila i zavodljiva Kate Hudson pokazavši besprijekorne noge i uski struk. Jednostavan make-up i odlična mladenačka frizura, zaokružili su ovaj uspjeli styling poznate glumice.

Ništa manje zapažena nije bila ni lijepa Lottie Moss, mlađa sestra supermodela Kate Moss kojoj mnogi predviđaju blistavu manekensku karijeru. Slatka Lottie (17) nosila je crnu mini haljinu jednostavnog kroja, ukrašenu cvjetnim aplikacijama živih boja, i sandale s remenčićima.

Među slavnim gošćama koje su dobile komplimente za izgled, bile su i manekenke Karlie Kloss i Toni Garrn, glumica Sadie Frost, modna ikona Alexa Chung, manekenka Poppy Delevingne (Carina sestra), trudna radijska voditeljica DJ Fearne Cotton koja je blistala u kratkoj haljini i efektnim crvenim sandalama, nizozemska manekenka Lara Stone i dr.

Kakve su kreacije nosile slavne dame, provjerite u našoj fotogaleriji.