NAGRADNJAČE

Osvojite Termalne micelarne vode Uriage

10.07.2015 u 10:27

Bionic
Reading

Novo iz Laboratorija Uriage! Termalne micelarne Uriage vode za svaki tip kože jer svaki tip kože ima svoju vodu. Uriage čitateljicama tportala daruje tri termalne micelarne vode

Termalne micelarne vode Uriage jedine su micelarne vode na tržištu koje sadrže ljekovitu termalnu vodu.

Uriageove termalne micelarne vode sadrže blagotovorne i ljekovite sastojke termalne vode Uriage i micele koji učinkovito uklanjaju nečistoće i make-up.

Uriageove termalna voda bogata je mineralima i elementima u tragovima, izotonična, prirodno hidratizirajuća te ona umiruje i obnavlja kožu. Miceli djeluju kao magneti koji privlače nečistoće i sav make-up.

Uriageova termalna micelarna voda za normalnu kožu hidratizira, termalna micelarna voda za kožu sklonu crvenilu umiruje, a  micelarna termalna voda za mješovitu i masnu kožu pročišćava.

Uriage - micelarna termalna voda za normalnu kožu, osim ljekovite termalne vode sadrži i ekstrakt brusnice koji intenzivno hidratizira.

Uriage - termalna micelarna voda za kožu sklonu crvenilu sadrži ekstrakt marelice koji umiruje.

Termalna micelarna voda Uriage za masnu i mješovitu kožu osim termalne vode Uriage sadrži i ekstrakt zelene jabuke koji kožu čisti i uravnotežuje lučenje sebuma.

Zdrava i lijepa koža započinje s kvalitetnim, učinkovitim i nježnim čišćenjem.

U ljekarnama, 100 ml 39 kn, 250 ml 65 kn, 500 ml 107 kn.

Uriage čitateljicama tportala daruje tri svoje termalne micelarne vode, a dobitnici su Gorjana Vlaić, Antonija Ivić i Hrvoje Voda iz Zagreba.