TRENDI I KUL

Ljupka pjevačica plijeni pozornost u krpici iz Zare

29.06.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Selena Gomez od slatke teen zvijezde transformirala se u pravu trendsetericu koja redovito izaziva pozornost svojim modnim odabirima

Zgodna Selena, bivša djevojka problematičnog Justina Biebera, prošetala se u vrlo zanimljivom outfitu koji nije prošao nezapaženo.

Ležernu majicu na pruge (Brandy Melville) uparila je sa seksi kožnim hlačama brenda Marque Winnie, a za totalno kulerski štih bio je zaslužan neobičan baloner bez rukava iz svima pristupačne Zare. Odličnu kombinaciju upotpunila je mladenačkom frizurom i prirodnim make-upom. Gležnjače na petu s potpisom Louisa Vuittona zaokružile su odličan look mlade pjevačice i glumice koja je nedavno snimila spot za pjesmu 'Good For You'.

Kožne hlače već su neko vrijeme vrlo in, a fashionistice poput Kendall Jenner i Gigi Hadid naprosto ih obožavaju jer fantastično izgledaju i za dnevne i za večernje prigode.

Premda se činilo da su kreacije koje nemaju rukave netragom nestale s modne scene, sličnu 'prslukoidnu' kreaciju vidjeli smo nedavno i na modnoj ikoni Amal Clooney koja se odlučila za upečatljiv kockasti baloner-ogrtač bez rukava brenda Tome, čija cijena je oko 10 tisuća kuna.