PLAVOKOSE LJEPOTICE

Slavna mama i kći izgledaju poput blizanki

28.06.2015 u 16:34

Reese Witherspoon

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Reese Witherspoon i 15-godišnja kći Ava Phillippe, koju je dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom, izgledaju poput blizanki, a lijepa mama i kći i ovog puta bile su modno usklađene

Slavna 39-godišnja glumica subotu je provela u društvu dvoje starije djece, 15-godišnje kćeri Ave i 12-godišnjeg sina Deacona. Ava iDeacon su Reeseina djeca iz prvog braka s glumcem Ryanom Phillippeom,dok u braku sa sadašnjim suprugom Jimom Tothom ima dvogodišnjeg sinaTennesseeja.

Prekrasnaplavokosa tinejdžerka sve više sliči na slavnu mamu, a za subotnjušetnju čak su se i slično odjenule odabravši majice na prugice isvijetloplave traperice, dok su kosu ležerno skupile u rep.

Ovo nije prvi put da su se mama i kći slično odjenule,sredinom lipnja razgledavale su znamenitosti Rima i tom prigodom sutakođer bile odjevene gotovo identično.

'Želim da mi kći izraste u snažnu ženu. Odrastala sam diveći se sjajnim ihrabrim glumicama poput Holly Hunter, Debre Winger i Sigourney Weaver.Želim da i moja kći na njihovim primjerima vidi najljepšu stranu mogposla', rekla je svojedobno Reese.

Kad ne provodi vrijeme sdjecom, Reese je posvećena karijeri, ali ne samo filmskoj. Nedavno jepokrenula lifestyle stranicu Draper James na kojoj se može kupiti odjećakakvu u posljednje vrijeme Reese i privatno najčešće nosi. Slavna glumica pred sobomima još jedan veliki projekt, televizijsku seriju na HBO-u 'Big Little Lies' u kojoj će glumiti s Nicole Kidman.