HELENA CHRISTENSEN

Slavna manekenka otkriva svoje beauty tajne

28.06.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Nekadašnji supermodel Helena Christensen i u 46. godini oduševljava svojim mladenačkim izgledom i ljepotom koja ostavlja bez daha

Atraktivna Dankinja nije ni danas izgubila ništa od svoje ljepote, a još uvijek radi kao model i manekenka.

Lijepa brineta koje se mnogi sjećaju iz legendarnog spota 'Wicked Game' Chrisa Isaaca, u intervjuu za Madame Figaro otkrila da je nije bila oduvijek disciplinirana po pitanju brige za tijelo te da je prednosti vježbe otkrila tek u 30-ima.

Priznaje da je veliki gurman te da se divi ljudima koji mogu biti na dijetama.
'Nisam se nikad izgladnjivala niti sam bila na dijeti. Volim dobro jesti. Imam dobar metabolizam, a tek sam se u tridesetima počela baviti sportom. Volim boks ili brzo trčanje', kaže danska ljepotica, inače mama 15-godišnjeg Mingusa Luciena.

Osim boksa i trčanja, Helena obožava plivanje i pješačenje u prirodi.

Što se tiče beauty rutine, danska ljepotica ne komplicira. 'Svaki dan koristim losion za lice, serum i hidratantnu kremu. A nekad dok čistim stan, na lice stavim hranjivu masku. Trudim se dobro se naspavati i piti puno vode. Čini se da taj recept zasad daje rezultate', smije se Helena dodajući da katkad uživa u blagodatima mikrodermoabrazije i tretmana na bazi preparata od zelenog čaja.

'Nakon toga moja koža zbilja blista', otkriva Helena koja je 1986. bila Miss Danske.

Iako ju je Versace proglasio vlasnicom najljepšeg tijela na svijetu, slavna manekenka kaže je više vesele komplimenti na račun njezine inteligencije.

Inače, poduzetna Helena je odnedavno i kreativna direktorica ERH101, tvrtke koja se bavi proizvodnjom parfema.

'Oduvijek sam bila luda za mirisima, a ovo je bila prilika koja se ne propušta. Uživam u poslu i svaki dan učim', kaže Helena.