NESTVARNO LIJEPA

Helena Šopar zasjenila ljepotice u vjenčanicama

20.06.2015 u 16:00

  • +19

Revija vjenčanica

Izvor: Promo fotografije / Autor: Andrea Cimbal Matić

Bionic
Reading

Helena Šopar, posebna gošća Festivala i ljubiteljica paške čipke, pratila je reviju vjenčanica iz prvog reda, a kao i uvijek, izgledala je besprijekorno

Drugog dana 6. međunarodnog festivala čipke, ljepotu i posebnost paške dote dočarala je revija vjenčanica modne kuće Hippy Garden s motivima paške čipke, osmišljenih i dizajniranih za ovu prigodu.

Posebna gošća revije bila je svjetski poznata manekenka Helena Šopar, porijeklom s Paga, obožavateljica paške čipke.

'Veliko mi je zadovoljstvo što sam mogla doći na ovogodišnji Međunarodni festival čipke u Pagu. Sretna sam što mogu podržati promociju ove vrijedne kulturne baštine mog rodnog otoka. Zbog posla puno putujem, skoro po cijelom svijetu, ali osjećam da samo jednom mjestu uistinu pripadam – otoku Pagu', izjavila je zgodna i uspješna manekenka.

Uz modnu reviju, posjetitelji Festivala mogli su kušati vrhunske, autohtone proizvode otoka Paga na gastro sajmu 'Paška kužina'. Najveću pažnju posjetitelja privukao je štand Paške sirane, koja baštini stoljetnu tradiciju izrade sira na otoku Pagu, osobito sir s okusom kadulje i čokoladne praline punjene Paškim sirom Paškinjice.