OPUŠTENA GLUMICA

Raspoložena Kate pokazala lice bez šminke

17.06.2015 u 13:44

Bionic
Reading

Vidno dobro raspoložena i vrlo svježeg izgleda, glumica Kate Winslet poslom je došla u New York, a paparazzi su zabilježili njezin dolazak u zračnu luku John F. Kennedy

Oskarovka je izgledala vrlo trendi u casual outfitu, udobnom za višesatno putovanje. Sive gležnjače uparila je sa skinny trapericama, jaknom i šalom. No ono što su svi primijetili njezin je svjež izgled.

S minimumom šminke Kate je imala sjajnu kožu i širok osmijeh te uopće nije djelovala umorno nakon dugog puta iz Velike Britanije.

39-godišnja glumica više se puta zauzimala za to da žene vole svoje tijelo kakvo jest te da ne podliježu strogim kriterijima ljepote. Prije nekoliko mjeseci krasila je naslovnicu magazina InStyle i u intervjuu otkrila kako se ona nosi sa svojim oblinama i pazi na zdravlje.

'Moram priznati da mi ponekad nedostaje malo samopouzdanja po pitanju izgleda, baš kao i svakoj drugoj osobi. Ipak, generalno sam zadovoljna svojim izgledom. Imam obline, grudi i guzu, i muškarca koji me voli', zaključila je Kate.

Dodala je kako se uvijek osvrće na svoje uspjehe i sretna je jer zna da oni nemaju veze s fizičkim izgledom. Osim oblina, slavna glumica uopće nema problema sa starenjem i prvim borama te joj za sada ne pada na pamet raditi bilo kakve zahvate: 'Bore su tu i tu će i ostati.' Ukratko, Kate voli biti Kate i ne želi ništa mijenjati.

Glumica je donedavno snimala film 'The Dressmaker' u Australiji, a dovršen je i film 'Steve Jobs', koji govori o njegovu životu i velikom uspjehu, u kojem je također glumila.