NAGRADNJAČE

Poklanjamo Uriage Bariesun suho ulje za sunčanje

30.06.2015 u 10:11

Bionic
Reading

Uriage Bariesun zaštita od sunca djeluje na tri razine: prva razina podrazumijeva maksimalnu fotozaštitu od UVA i UVB zraka uz minimalnu količinu kemijskih filtara, druga je ekskluzivna zaštita od slobodnih radikala dok je treća razina zaštita od isušivanja kože. Uriage daruje čitatelje tportala s tri Bariesun suha ulja SPF 50

Kod kreiranja proizvoda za zaštitu od sunca, Uriage posebnu pažnju obraća sklonosti nekih osoba da reagiraju na sastojke krema i stoga se u Bariesun liniji nalaze svega tri kemijska filtra za UVA/UVB zrake: Tinosorb M, BMDBM, oktiltriazon.

Za one najosjetljivije tu su Bariesun mineralne kreme koje u svojem sastavu nemaju niti jedan kemijski filtar i koje svoju zaštitu temelje na mineralnim blokatorima - titanijevu dioksidu i cinkovu oksidu.

Nove, laganije teksture lako se razmazuju i brzo upijaju, a formule proizvoda ne sadrže oktokrilen, parabene i alkohol!

Bariesun suho ulje za tijelo i kosu SPF 50 pruža kompletnu zaštitu od UVA i UVB zraka, slobodnih radikala i suhoće kože, te zaglađuje i daje sjaj koži.

Bez alkohola je hipoalergeno i vodootporno.

Uriage je jedinstvena kozmetička linija na bazi termalne vode s aktivnim svojstvima za primjenu u dermatologiji. Specijaliziran od samog početka u aktivnoj njezi osjetljive kože, suhe kože i kože sklone atopiji, Uriage nastoji zadovoljiti očekivanja pacijenata i njihovih liječnika učinkovitošću, kvalitetom i širokom paletom proizvoda. Uriage termalna voda izvire u ekološki čistom, alpskom dijelu Francuske.

Na izvoru je bakteriološki čista, fiziološkog pH (pH=6,8) i prirodno izotonična. Jedinstveno svojstvo prirodne izotoničnosti njeguje i štiti integritet stanica osjetljive kože i sluznica. Vrlo visoka koncentracija mineralnih soli i elemenata u tragovima, čak 11 g/l umiruje, hidratizira, djeluje protualergijski i protiv slobodnih radikala, Uriage termalna voda pospješuje cijeljenje i djeluje protuupalno.

U ljekarnama i Formasana dućanu, Teslina 13, Zagreb

Uriage daruje čitatelje tportala s tri Bariesun suha ulja SPF 50, a dobitnice su Dragica Modrić, Marija Marić i Anita Knežević iz Zagreba.