NAGRADNJAČE

Poklanjamo kremu La Roche-Posay Anthelios XL

18.06.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Nova krema Anthelios XL za lice sadrži revolucionarni antioksidant baicalin koji uz napredan sustav filtra mexoplex pomiče granice fotozaštite, uključujući zaštitu od dugih UVA zraka, a La Roche-Posay daruje čitatelje s tri proizvoda

Unaprijeđena formula zajedno s optimalnom teksturom hidratizira, lako se upija i pruža ujednačenu zaštitu na površini kože.

Proizvod omogućuje vrlo visoku UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i razmazuje, vodootporan je i ne ostavlja bijele tragove. Nova krema za lice Anthelios XL ispitana je pod dermatološkim nadzorom te je primjerena za osjetljivu kožu.

Pruža optimalnu zaštitu zaštitnim faktorom 50+ i pojačanom zaštitom od UVA zraka (strože od europske preporuke) zahvaljujući patentiranom sustavu filtara Mexoplex® u kombinaciji s umirujućom i antioksidacijskom termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay.

Upijajuća je i iznimno ugodne teksture te hidratantna i baršunasta nemasna krema. Prikladna je za suhu kožu.

Ispitana je pod dermatološkim nadzorom, bez mirisa i parabena te nekomedogena.

Sprečava netoleranciju na sunce, poznatiju kao alergija na sunce. Također sprečava pigmentne mrlje uzrokovane suncem (trudnoća, fotoosjetljivost...). Štiti od prijevremenog starenja kože i dugotrajnog oštećenja stanica.

La Roche-Posay daruje čitatelje s tri nove kreme za lice Anthelios XL, a dobitnice su Lana Franić, Hana Morić i Mirela Marković iz Zagreba.