SVI GA NOSE

Za ovim su jeftinim brendom poludjele slavne ljepotice

15.06.2015 u 07:07

Bionic
Reading

Bez obzira što si mogu priuštiti skupe dizajnerske krpice poznate ljepotice u zadnje vrijeme sve češće ponosno paradiraju u jeftinim krpicama kakve nose i njihove obožavateljice – onima iz lanca ulične mode Forever 21

Slavne ljepotice za svečane događaje biraju najnovije kreacije razvikanih modnih kuća, no za svakodnevne izlaske sve češće se odlučuju za krpice iz lanaca ulične mode. Je li razlog samo želja da se pokaže koliko su i oni 'normalni' i prizemni ili pak ni oni ne mogu odoljeti povoljnim trendi krpicama, možemo samo nagađati.

Uostalom, u današnje vrijeme brze mode nove se krpice svakog tjedna izmjenjuju na policama lanaca ulične mode, a očito su i celebovi shvatili da nije potrebno dati nekoliko tisuća kuna za majicu koja se može kupiti za nekoliko desetaka kuna u nekom od high street brendova.

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice Taylor Swift često se pojavljuje u krpicama jeftinijih modnih brendova poput H&M-a, Zare i američkog brenda Forever 21 koji postaje sve popularniji među holivudskom klijentelom. Na jeftine krpice nije imuna ni Beyonce, kao ni sve uspješnija manekenka Kendall Jenner ili najpoznatija odvjetnica na svijetu Amal Clooney

Forever 21

Krpice iz Lanca Forever 21 dostupne su preko njihove web-stranice i na području Europske unije, ali nažalost ne i za područje Hrvatske

Modna ikona, plavokosa glumica Diane Kruger poznata po sjajnim modnim kombinacijama, u posljednje vrijeme skupe dizajnerske komade sjajno kombinira s onima iz lanca Forever 21. Nije im odoljela ni oskarovka Charlize Theron koja se nedavno prošetala u kombinezonu s potpisom tog modnog brenda, a čija cijena iznosi svega 250 kuna. Da je trend nošenja jeftinih brendova zaista uzeo maha među slavnom licima, najbolji je dokaz glamurozna latino diva Jennifer Lopez koja se nedavno pojavilau Maroku u suknja-hlačama brenda Forever 21 koje koštaju svega 170 kuna.

Jedna od ljubiteljica ovog američkog brenda je i glumica Blake LivelyPoznata je po sjajnom stilu, a ne srami se priznati da rado kupuje u dućanima Forver 21 pa se u nedavnom intervjuu za časopis Time 27-godišnja mama dotakla se i teme kombiniranja skupih i jeftinih krpica.

'Obući ću fensi dizajnerski kaput ili skupu torbu i to kombinirati s majicom iz lanca Forever 21. Volim kad mogu sačuvati stvari koje su stare i dati im novi život. Kad me netko pita 'Je li ovo Chanel? Kažem: 'Ne, to je Forever 21, majica koju sam kupila na rasprodaji za tri dolara.' Ali kad je kombinirate s nečim za što ste dugo štedjeli ili ste kupili iako je bilo toliko skupo da ste odmah poderali račun da ga suprug ne vidi i odmah izgleda skuplje', otkriva Blake.