OBLINE BEZ MANE

Beyonce javno progovorila o striktnoj dijeti

09.06.2015 u 12:53

Bionic
Reading

Otkada se otkrilo da je Beyonce dotjerala liniju uz poseban plan veganske prehrane i izgubila ukupno 29 kilograma od 2013, sve je više znatiželjnika koje zanima u čemu je tajna

Queen B po prvi je puta javno progovorila o svojoj dijeti i tako za emisiju Good Morning America potvrdila da joj je veganska prehrana pomogla da dođe do savršene linije, ali i sjajne kože.

Pop diva rekla je kako ne spada među žene bez oblina te se borila s raznim planovima prehrane od rane dobi: 'Zbog toga mi je bilo teško pronaći način prehrane koji će mi pomoći da zadržim vitku liniju.' Dodala je da voli svoje obline, a sada je pronašla način da ih zadrži te da uz to odlično izgleda i još se bolje osjeća.

S uvođenjem prehrane prema preporukama nutricionista Marca Borgea pjevačica je počela nakon rođenja kćerkice Blue Ivy, a pridružio joj se i suprug Jay-Z.

Borge je nedavno objavio knjigu o revolucionarnoj veganskoj dijeti, a ona isključuje sve životinjske proizvode, čak i mlijeko i jaja

Obrok joj tako čini 80 posto ugljikohidrata, 10 posto masnoća i 10 posto proteina. Uz tri obroka savjetuje se vježbati 30 minuta dnevno, piti puno vode i pojesti večeru barem dva sata prije odlaska u krevet.

Tako se na Beyonceinom jelovniku nalazi puno zelenih jabuka, krastavaca posutim octom, crvene paprike i limuna, a pije i proteinske shakeove. Naravno, pop diva naporno vježba, a rekla je da nikad nije imala više energije, bolje spava i nema problema s probavom.

Sasvim očekivano, i druge su slavne face, poput Alicije Silverstone, Ellen DeGeneres, Portije De Rossi, Olivije Wilde, Joaquina Phoenixa ili Tobeyja Maguirea, prihvatile ovaj način prehrane.