SVE JE IZNENADILA

Potpuno neočekivan odjevni odabir Jennifer Lopez

08.06.2015 u 18:48

Bionic
Reading

Jennifer Lopez uživa izazivati pozornost u oskudnim krpicama, no na dodjeli prestižnih nagrada Tony iznenadila je pojavivši se u čednom izdanju

Lijepa glumica i pjevačica bila je prezenterica na ovogodišnjoj, 69. po redu dodjeli nagrada Tony u New Yorku, a u dugoj plavoj haljini na kojoj su ručno izvezene zlatne zvijezde (kreacija kuće Valentino) potukla je konkurenciju.

Jennifer (45) je ovaj elegantni styling upotpunila odličnom novom frizurom koja joj fantastično stoji, louboutinkama i efektnom torbicom Jimmyja Choo.

Neki mediji komentiraju kako se možda uplašile kritike jedne edukativne grupe iz Maroka pa se odlučila za konzervativniji imidž.

J. Lo je nedavno kritizirala edukativna grupa iz Maroka zbog 'uznemirujućeg nastupa kojim se narušava čast žena', prenio je BBC. Po navodima te grupe 'pretjerala je s golišavim kostimom i seksi plesom prilikom izvođenja pjesme 'Booty' na marokanskom festivalu Mawazine'. Američki mediji pišu da ako se donese presuda, mogla bi dobiti kaznu zatvora u trajanju i do dvije godine prema marokanskom zakonu.