DIANE I JENNIFER

Slavne ljepotice poludjele za novim modnim trendom

01.06.2015 u 12:44

Bionic
Reading

Sviđa vam se veliki povratak udobnih suknja-hlača, no niste sigurni kako ih kombinirati? Pogledajte kako to rade glumica Diane Kruger i latino diva Jennifer Lopez

Zvijezda filmova 'Nemilosrdni gadovi' i 'Troja' odlično je isfurala blijedo plave suknja-hlače (River Island) i kratki top bez rukava (Theory) u istoj nijansi, a sve zaokružila trendi cipelama na petu bež boje. Dodatnu ležernu vibru dao je šeširić. Totalno kul kombinacija za svaki dan, zar ne.

Modna blogerica Laura Dittrich savjetuje da suknja-hlače svakako uvijek nosite uz štikle budući da vizualno skraćuju noge, a taj savjet primjenjuje i Diane.

Inače, glumica koja je u dugogodišnjoj vezi s Joshuom Jacksonom veliku pozornost pridaje njezi kože.

Diane je u jednom ranijem intervjuu kazala da je tajna njezinog zdravog tena u redovitom korištenju krema s jakim UV faktorom. 'Imam osjetljivu kožu i čim sam na suncu, stvaraju mi se tamne mrlje. Budući da živim u Los Angelesu, kreme s UV faktorom koristim uvijek pa čak i kad je oblačno', otkrila je.

Za cool suknja-hlačama poludjela je i Jennifer Lopez (45) koja je na jednom eventu izgledala senzacionalno u čipkastoj majici i blijedoružičastim hlačama brenda Forever21 koje koštaju samo 175 kuna! Sve je upotpunila seksi štiklama i zaslužila čistu peticu.