NIKAD NE GRIJEŠI

12 sjajnih modnih kombinacija koje će vas inspirirati

29.05.2015 u 12:19

  • +9

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Olivia Palermo zbog svog je nevjerojatnog stila velik uzor mnogim zaljubljenicama u modu. Lijepa brineta s lakoćom spaja nespojivo, a na njoj sve uvijek izgleda fantastično

Slavna fashionistica nikad ne griješi u svojim savršenim modnim odabirima, pa ukoliko ste u potrazi za cool proljetnim outfitima, Olivijine nenadmašne kombinacije odličan su izvor ideja.

Štogod da Olivia odjene, možete biti sigurni da će uskoro postati novi trend, poput lepršavih maksi haljina, dugih suknji, odjeće s točkastim uzorkom, prugica, trapera… Osim što jako dobro zna odabrati odjeću koja joj fantastično stoji, lijepa Olivia svaku kombinaciju osvježi upečatljivim detaljem.

'Velika sam obožavateljica modnih dodataka. Uvijek imam prsten, sat i narukvicu na ruci te se igram njima. Volim kombinirati boje. Ne držim se strogo pravila, poput onog da se nikad zajedno ne nose srebro i zlato. Imam zlatnu narukvicu koju mi je mama poklonila i nju nosim gotovo svaki dan. Stoga stavite na ruku upečatljiv prsten ili upadljiv komad nakita koji se može nositi bez obzira na godišnje doba', otkrila je jednom prilikom Olivia, poručivši da je najvažnije igrati se modom i uživati u tome.

Mnogi se slažu da su ona i njezin suprug Johannes Huebl jedan od najbolje odjevenih slavnih parova. Ipak, kažu da se nikad ne dogovaraju oko outfita. 'Odijevamo se zasebno i sretnemo se na vratima', kaže Olivia Palermo.