BEZ MANE

Njezine duge noge stvorene su za minice

29.05.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Zgodna Taylor ponovno je mamila pozornost u vrlo upečatljivoj kombinaciji nježne svijetloplave nijanse. Majica koja otkriva struk i kratka suknja brenda Aqua bili su fantastičan spoj koji na visokoj i vitkoj pjevačici izgleda besprijekorno

U posljednje vrijeme slavnoj glazbenici sve ide od ruke, od poslovnih uspjeha pa do novog, zgodnog dečka u kojeg je silno zaljubljena.

Dugonoga glazbenica koju redovito hvale i zbog odličnog modnog stila, ovaj kul styling upotpunila je cipelama na visoku petu i s odgovarajućom torbom (oboje s potpisom Prada). Pjevačica rado nosi odjeću koja joj naglašava besprijekorne noge, a kako se pisalo, početkom godine osigurala ih je na čak 275 milijuna kuna.

Najpoželjnija frizura ove sezone, bob s laganim valovima i crveni ruž lijepo su naglasili odličan outfit pjevačice koju su u jednoj anketi i muškarci i žene proglasili djevojkom s najskladnijim tijelom.

Taylor (25) koja se nedavno našla i na popisu najmoćnijih žena svijeta prema Forbesu kao najmlađa osoba dosad na toj top-ljestvici, blistala je od sreće u društvu Calvina Harrisa, škotskog DJ-a s kojim je već neko vrijeme u sretnoj vezi.