NAGRADNJAČE

Poklanjamo Eucerin Even Brighter kreme i ampule

05.06.2015 u 14:44

Bionic
Reading

Izlaganje suncu, hormonalne promjene, upala kože i ožiljci od akni mogu dovesti do hiperpigmentacije. Eucerin Even Brighter njega klinički dokazano smanjuje pojavu tamnih mrlja i vašoj koži pruža vidljivo sjajniji ten u roku od 12 tjedana. Uz redovitu uporabu, rezultati će biti još bolji, a Eucerin tri čitateljice tportala daruje s Even Brighter dnevnom kremom SPF 30 (50 ml) + 2 ampule Even Brighter koncentriranog tretmana

Eucerin Even Brighter dnevna zaštitna krema za smanjenje pigmentacijskih mrlja sa SPF 30

Ova hidratantna krema sa zaštitnim faktorom SPF 30 djelotvorno smanjuje pojavu hiperpigmentacije kako bi koži vratila sjaj, a ten postao ujednačeniji.

Eucerin Even Brighter dnevna krema klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne mrlje i neujednačen ten kože koje uzrokuju hiperpigmentacijski poremećaji. Sadržava B-rezorcinol koji smanjuje proizvodnju melanina i pojavu hiperpigmentacije te gliciretiničnu kiselinu koja stimulira procese prirodne obnove oštećene kože. Visoki zaštitni faktor SPF 30 i UVA zaštita učinkovito sprječavaju daljnja oštećenja od sunca i nastanak pigmentacijskih mrlji. Vaša će koža postati vidljivo sjajnija i ujednačenija u samo četiri tjedna, a tijekom vremena možete očekivati da će se poboljšanje nastaviti.

Eucerin Even Brighter hranjiva noćna krema smanjuje pojavu pigmentacijskih mrlja

Ova regenerativna noćna krema tijekom noći djelotvorno smanjuje pojavu hiperpigmentacije kako bi koži vratila sjaj, a ten postao ujednačeniji.

Eucerin Even Brighter noćna krema
klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne mrlje i neujednačen ten kože koje uzrokuju hiperpigmentacijski poremećaji. Sadržava B-rezorcinol koji smanjuje proizvodnju melanina i pojavu hiperpigmentacije i gliciretiničnu kiselinu koja stimulira procese prirodne obnove oštećene kože. Budući da je obogaćena njegujućim dekspantenolom, intenzivno hidratizira, a istovremeno poboljšava proces regeneracije vaše kože tijekom noći. Vaša će koža postati vidljivo sjajnija i ujednačenija u samo četiri tjedna, a tijekom vremena možete očekivati da će se poboljšanje nastaviti.

Eucerin Even Brighter koncentrat

Intenzivno posvjetljuje i smanjuje hiperpigmentaciju i tamne mrlje te daje prve rezultate u obliku ujednačenijeg tena nakon samo četiri tjedna. Eucerin Even Brighter koncentrat klinički dokazano smanjuje tamne mrlje i neujednačen ten kože koje uzrokuju hiperpigmentacijski poremećaji Sadržava visoku koncentraciju B-rezorcinola koji smanjuje proizvodnju melanina i bori se protiv hiperpigmentacije dok je istovremeno dovoljno blag za svakodnevnu uporabu. Nanesite ga kao serum prije dnevne kreme za vidljivo sjajniji i ujednačeniji ten u samo četiri tjedna, a tijekom vremena možete očekivati da će se poboljšanje nastaviti.

Eucerin tri čitateljice tportala daruje s Even Brighter dnevnom kremom SPF 30 (50 ml) + 2 ampule Even Brighter koncentriranog tretmana, a dobitnice su Ana Kraljić, Lucija Barolić i Marijana Juraš.