NOVA KOLEKCIJA SPORTINE

Koje će boje poznate Hrvatice nositi ovoga ljeta?

28.05.2015 u 09:00

  • +9

Poznate Hrvatice odabrale hit boje ovog ljeta

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ususret nadolazećem ljetu modni lanac trgovina Sportina predstavio je kolekcije za vruće dane za nju i njega

Sportina Shopping Fest powered by Samsung održan u Arena centru razveselio je brojne posjetitelje dobrom zabavom i posebnim prilikama za šoping, a u novim kolekcijama popularnih brendova Marx, Tom Tailor, Fracomina, Only, Vero Moda, Jack & Jones, Selected, Jacqueline de Yong i Parfois te drugih uživali su i brojni poznati. Svoje omiljene boje za vruće ljetne dane i noći odabrale su voditeljice Ecija Ivušić, Edita Misirić, Ivana Mišerić, Ana Radišić te glumica Sementa Rajhard.

Trgovina Sportina, poznata kao centar urbane mode, pobrinula se da ovog ljeta iz bogatog asortimana svi mogu izabrati brendove i boje za svaku prigodu, bilo da jedrite, odmarate se na plaži, bilo da putujete svjetskim metropolama ili jednostavno uživate u čarima prirode, sunca i mora. Sportinini stilisti predstavili su pet paleta boja koje će zasigurno obilježiti ovo modno ljeto: boja sunca, boja sladoleda, sve nijanse zalaska sunca, monokromatske kombinacije te boje prirode.

U paleti boja ove sezone obavezna je žuta, boja sunca, koja će vas napuniti pozitivnom energijom i koja se odlično upotpunjuje s nebeskoplavim nijansama. Za sve ljubitelje najpopularnije ljetne poslastice odjeća u bojama sladoleda je pravi hit, a romantičari će na svoje doći odjevnim kombinacijama u nježnim tonovima marelice ili ružičaste.

Svi koji vole klasične crno-bijele kombinacije ne moraju se tog trenda odreći ni ovog ljeta. Mogu kombinirati monokromatske komade s popularnim printom na majicama. Bijela je za ljeto u prirodi odličan odabir, pogotovo ako se kombinira s prirodnim nijansama pustinjskog pijeska. U muškoj kolekciji dominiraju kraljevskoplava, limun-žuta te prirodni safari tonovi. U Sportini svi mogu svoj ljetni izgled uskladiti s ovih pet paleta boja.