ŽENSTVENA I CHIC

Ona zna odabrati idealnu haljinu za vruće ljetne dane

27.05.2015 u 12:33

Bionic
Reading

Sestre Delevingne ne prestaju privlačiti pozornost svojim modnim stilovima, a dok 22-godišnja Cara osvaja rokerskim chicom, starija, 29-godišnja Poppy vjerna je boemskom chicu, po kojem je svojedobno bila poznata i Sienna Miller

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Cara Delevingne pojavila se na ekskluzivnom partyju švicarskog brenda luksuznih satova TAG Heuera u sjajnom modnom izdanju. Crni kombinezon Cara je kombinirala s trendi gležnjačama otvorenih prstiju, kakve je nosila i na dodjeli nagrada Brit, a potpisuje ih Burberry.

Androgeni chic look slavne manekenke bio je kao i obično u potpunoj suprotnosti nježnom boemskom looku njezine starije sestre Poppy, jer ona preferira ženstvenije kreacije.

Poppy je za party odabrala kreaciju u svom stilu, lepršavu bijelu maksi haljinu, idealnu za vruće ljetne dane, a pomalo boemski chic look zaokružila je nenametljivim make upom i raspuštenom kosom.

Osim slavnih sestara, prije utrke Formule 1 u Monaku na brodu Sea Dream usidrenom u monegaškoj luci, u društvu Jean-Claudea Bivera, predsjednika Odjela za satove LVHM grupe i direktora TAG Heuera, zabavljali su se Fernando Alonso, momčad McLaren-Honda i DJ Mark Ronson, zadužen za dobru atmosferu.

Jean-Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM grupe i direktor TAG Heuera, tom je prilikom rekao: 'Sport je osjećaj, on je uspjeh, radost, nada, izdržljivost, učinkovitost. Sve su to kvalitete koje se pronalaze i u satovima TAG Heuer. Švicarska avangarda od 1860. naš je slogan. Način razmišljanja koji nas pokreće je da budemo inovativni, povezani s budućnošću, tehnološki razvijeni, svježi i dinamični. Naše aktivnosti u Monaku spajaju sve ove sastojke, one luksuznog brenda sa svim značajkama visokokvalitetnog proizvoda, ali još uvijek pristupačnog proizvoda.'

Povijest TAG Heuera blisko je povezana s Automobilističkim klubom u Monaku. Od Juana Manuela Fangija do Fernanda Alonsa i Jensona Buttona, brojni najveći prvaci automobilizma odigrali su značajnu ulogu u legendi o TAG Heueru. Na najprestižnijoj i jednoj od najstarijih automobilističkih utrka na svijetu - kultnom Monaco Grand Prixu - slavili su i brojni TAG Heuerovi ambasadori: Niki Lauda, Jody Scheckter, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Häkkinen, David Coulthard, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso i Lewis Hamilton. Povodom 30. godišnjice bliskog partnerstva s McLarenom, TAG Heuer je ove godine predstavio posebno izdanje svoje slavne kolekcije Formula 1.