UPORNOST SE ISPLATI

Konačno je otkrila što jede i čemu duguje vitkost

28.05.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Jennifer Aniston suvlasnica je brenda Living Proof koji nudi proizvode za njegu kose, a profil ove tvrtke na Instagramu iskoristila je da otkrije što jede i kako održava svoju zavidno vitku liniju

Zvijezda nekadašnje hit serije 'Prijatelji' oduvijek rado otkriva koliko vježba da bi bila zadovoljna svojim izgledom, a često se nagađalo i da se drži strogih pravila u prehrani te da izbjegava ugljikohidrate i gluten.

Glumica je na Instagramu objavila fotografije kojima je očito odlučila stati na kraj takvim tračevima, a one dokazuju da se zdravo hrani i redovno vježba.

My perfect salad – Bulgar, cucumbers, parsley, mint, red onion, garbanzo beans, feta cheese, & pistachios.

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on


Na jednoj je fotografiji tako objavila kako izgleda njezin doručak – tost s poširanim jajetom uz rajčicu i avokado. Nadalje, za ručak je jela omiljenu salatu koja izgleda kao tanjur prepun zdravlja. Uz bulgur, u salati su se nalazili feta sir, pistacio, krastavci, peršin, metvica, crveni luk i grah garbanzo.

Good morning, Instagram!

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on

Čak je objavila i fotografiju kante u kojoj su domaća jaja te komentirala da su koke bile jako vrijedne. I na kraju - ništa bez redovnog vježbanja. Jennifer je objavila preslatku fotografiju na kojoj ima stav poput balerine na prostirki za vježbanje, a uz njezine noge smjestio se pas.

 

Our chickens have been very hard at work

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on

A little barre work with my beauty ❤

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on